Op de hoogte met Domien

Op de hoogte met Domien

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
MINISTERIE VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT
Bureau
Roorda Reclamebureau
Jaar
2020
Paginanummer
431

Doelstelling

Dronebestuurders kennen de nieuwe regels voor drones en leven deze na.

Doelgroep

Recreatieve (voornamelijk mannelijke) dronebestuurders.

Merkomschrijving

Vanaf 31 december 2020 gelden in alle EU landen dezelfde regels voor drones. Hierover wil het ministerie van I&W informeren. De regels zorgen voor veiligheid in de lucht en op de grond.

Concept

Elke video begint met aansprekende dronebeelden die vaak te zien zijn in autocommercials, filmtrailers en natuurdocumentaires. Al snel wordt duidelijk dat de epische beelden worden geschoten door een recreatieve dronevlieger. Qmusic DJ en gadget freak Domien Verschuuren voorziet de beelden live op lokatie vanuit zijn drone mobiel van muziek en voice-over.

Media- en middelenstrategie

De doelgroep is slecht op de hoogte van de regelgeving en is lastig te bereiken. Incidentele dronebestuurders volgen geen gangbare dronekanalen. Door samen te werken met Domien bereiken we de doelgroep en sluiten we ook perfect aan bij hun belevingswereld. Domien boost de campagne via zijn kanalen (Instagram, Youtube, Spotify en Radio). Daarnaast zetten we ook nog andere betaalde middelen in om de doelgroep maximaal rondom relevante momenten te bereiken.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken