Oog voor de mens achter de cijfers

Oog voor de mens achter de cijfers

Categorie
Personeel
Adverteerder
Rekenmeesters
Bureau
ACA/JES communicatie
Jaar
2006
Paginanummer
472

Doelstelling

Verhogen van de naamsbekendheid; van een middenpositie in 2006 naar een toppositie in 2007. Ontwikkelen van een onderscheidende corporate campagne die de zichtbaarheid van Rekenmeesters vergroot, met doorvertaling naar een arbeidsmarktcampagne om nieuwe financiële professionals aan te trekken.

Doelgroep

Financiële beslissers in de top 1000 bedrijven, alsmede gekwalificeerde medewerkers, HBO/WO, financieel-economisch, 3 a 4 jaar werkervaring.

Concept

Uniek aan de werkwijze van Rekenmeesters is de persoonlijke manier waarop ze klanten en (gedetacheerde) medewerkers behandelen. Bij Rekenmeesters ben je iemand en dat is vertaald in het thema ‘Oog voor de mens achter de cijfers’. Drie kunstenaars maakten drie portretten die zijn opgebouwd uit cijfers. De kunstwerken symboliseren de interesse van Rekenmeesters voor hun opdrachtgevers en hun medewerkers.

Media- en middelenstrategie

D.m.v. advertenties in print, online media, radio en de website is de corporate campagne uitgerold. Recruitment PR werd benut om de wervingscampagne extra kracht bij te zetten.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken