Ontdekken. Ontmoeten. Ontspannen.

Ontdekken. Ontmoeten. Ontspannen.

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
Buro Scandinavia / Buro Britain
Bureau
Addition
Jaar
2006
Paginanummer
511

Doelstelling

1. De Noord-Europese bestemmingen profileren als alternatief voor de traditionele zomer- en winterbestemmingen. 2. Meer internet- en telefonische boekingen zonder dat dit ten koste gaat van boekingen bij ANVR reisbureaus.

Doelgroep

Gezinnen met een meer dan gemiddelde interesse in bestemmingen in Noord-Europa; 45+ ers met dezelfde interesse. Natuur- en cultuurliefhebbers, actieve vakantie met eigen vervoer. Inkomensgroep A, B1, B2.

Concept

Doelgroepen aanspreken op de beleving die de landschappen en de culturen van Scandinavië en de Britse eilanden oproepen. Zelfselecterend: ‘reizigers’ scheiden van ‘vakantiegangers’. Inhoud geven aan begrippen als rust, ruimte, variatie en ontdekken. De internetsite als boekingsplatform introduceren.

Media- en middelenstrategie

De voorgaande jaren was gekozen voor kleine rubrieksadvertenties in de landelijke dagbladen. Nu is gekozen voor f.c. advertenties in gesegmenteerde tijdschrifttitels (Grasduinen, Reizen, National Geographic, Familia, HP/De Tijd, Volkskrant Magazine, Linda, Plus Magazine en Zin).
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken