ONTDEK WAT GROEN KAN DOEN

ONTDEK WAT GROEN KAN DOEN

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
LANDAL GREENPARKS
Bureau
TBWANEBOKO
Jaar
2017
Paginanummer
400

Doelstelling

De doelstelling van deze campagne is tweeledig: 1) Het unieke, 'groene' karakter van Landal GreenParks binnen categorie bungalowparken onderstrepen. 2) (Potentiele) gasten aanzetten tot het boeken van een vakantie op een van de ruim 85 parken van Landal GreenParks.

Doelgroep

(Jonge) gezinnen met kinderen, 55+stellen

Merkomschrijving

Landal GreenParks: rust en ruimte in de natuur. Het merk Landal GreenParks wordt gekenmerkt door de volgende elementen: ruim 85 parken midden in de natuur, ieder park heeft een uniek regionaal karakter, onze activiteiten zijn gericht op ontdekken van de natuurlijke omgeving van het park, restaurants werken zo veel mogelijk met lokale producten en leveranciers, duurzaamheid zit in onze natuur.

Concept

Echte natuur' is daarom ons uitgangspunt. De ontelbare verschillen van 'echte natuur' zien we ook terug in onze parken en de omgeving. Het maakt onze parken uniek en bijzonder. 'Echte natuur' is de reden waarom er zoveel te ontdekken is: bossen, groene heuvels, bergen, stranden, lokale flora en fauna. De verhalen die je deelt bij terugkomst gaan juist over de dingen die je niet had verwacht: De ree die je gespot hebt in de ochtend. Die grote hut, die je in het bos hebt gebouwd. Over pappa, die je geleerd heeft om een stuntvlieger te besturen op het strand. Dat zijn de verhalen waarmee je thuiskomt en die je graag deelt. Het zijn de onverwachte ontdekkingen die je vakantie kleur geven. Deze verhalen (groot en klein) gebruiken we echt om invulling te geven aan onze slogan 'ontdek wat groen kan doen'.

Media- en middelenstrategie

Het nieuwe internationale campagneconcept is in december 2017 geïntroduceerd en de communicatie wordt gedurende het eerste trimester van 2018 verder opgebouwd. Deze periode is één van de belangrijkste momenten van het jaar om vakantieboekingen te genereren. Het campagneconcept is vertaald in een media- en middelenstrategie waarmee lading wordt gegeven worden aan het Landal GreenParks merk (bijvoorbeeld online prerolls en display bannering) en waarin het concept vertaald wordt naar een uitnodigende call-to-action (b.v. in eDM en radio). Ook komt dit tot uiting in de interactieve social media game waarin gasten middels een video de omliggende natuur van Landal door de ogen van een dier bekijken.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken