Online Masters

Online Masters

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
VODAFONEZIGGO
Bureau
EDG Media
Jaar
2018
Paginanummer
201

Doelstelling

Doel van Online Masters is om kinderen op interactieve wijze: *kennis te laten maken met technologie en digitale vaardigheden *inzicht te krijgen in de impact van online gedrag*te helpen vaardig, veilig en bewust online zijn*Een dialoog creëren

Doelgroep

Groep 7/8 van het basisonderwijs en klas 1/2 voortgezet onderwijs

Merkomschrijving

Plezier en vooruitgang met elke verbinding is bij VodafoneZiggo het streven. VodafoneZiggo wil dat iedereen kan deelnemen aan de digitale maatschappij en dat mensen in staat zijn om dit verantwoord te doen. Online Masters stelt jongeren in staat om skills op te doen die nodig zijn voor de arbeidsmarkt maar ook om mee te kunnen komen in de digitale maatschappij.

Concept

Volg je de lessen van Online Masters? Dan word je zelf een master! Het lesprogramma heeft verschillende modules waarmee leerlingen aan de slag gaan om zo hun talent te ontdekken, te ontwikkelen en te versterken. Zo leren ze hoe ze vaardig, veilig en bewust in de digitale wereld kunnen stappen.

Media- en middelenstrategie

Het lesprogramma is volledig online en gratis; www.online-masters.nl. Vanaf 2017 geven honderden VodafoneZiggo collega's Online Master gastlessen op scholen.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken