Ondernemen Zonder Zorgen

Ondernemen Zonder Zorgen

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
TENTOO
Bureau
De Ondernemer
Jaar
2017
Paginanummer
58

Doelstelling

1) Vergroten bekendheid dienst Payroll voor Freelancers en ZZP'ers; 2) Genereren marketing leads: whitepaper downloads / webinar kijkers / contactformulieren.

Doelgroep

Freelancers en ZZP'ers in NL.

Merkomschrijving

Tentoo helpt bij onbekommerd ondernemen.

Concept

Ondernemen en risico's zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is als ondernemer de kunst om die risico's te beperken. Is het dan niet fijn als je je geen zorgen hoeft te maken over de wet DBA, op tijd betaald worden, ziekte en arbeidsongeschiktheid? Vier freelancers vertellen waarom zij ondernemen en hoe zij op zoek zijn naar zekerheid. Ze vertellen over hun werk, de risico's en de oplossingen die Tentoo hen biedt.

Media- en middelenstrategie

De campagne omvat 1 testflight, gevolgd door 3 geoptimaliseerde flights. In elke flight staat een ondernemer centraal in een artikel op deondernemer.nl. Campagneflow: 1) Aanjagen van de artikelen via redactionele banners op Facebook, LinkedIn, nieuwssites van De Persgroep en socials van Tentoo. 2) Remarketing via display banners en social advertising via Facebook. 3) Landingspagina met aanvullende informatie in de vorm van webinar, whitepaper en contact.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken