OMDAT JE…

OMDAT JE…

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
Unilever Benelux - Knorr Vie
Bureau
Alfred
Jaar
2009
Paginanummer
274

Doelstelling

Na een succesvolle introductie waarin de propositie van Knorr Vie werd geladen met “50% van je dagelijkse behoefte aan groente en fruit” is Knorr Vie er niet in geslaagd haar marktaandeel vast te houden. Doelstelling van de campagne in 2009 is de relevantie van Knorr Vie te laten stijgen en hiermee marktaandeel te herwinnen.

Doelgroep

3 Verschillende doelgroepen geformuleerd vanuit de belangrijkste aankoopmotivaties: 1. Groente en fruitbewust*: ‘Liever te veel dan te weinig’ 2. Groente en fruitbewust, maar tijdsarm: ‘Gemakkelijk en snel voldoende groente en fruit binnen krijgen’. 3. Groente en fruit bewuste ouders, die zich zorgen maken over eetgedrag van hun kinderen * Mensen die zich afvragen of ze voldoende groente en fruit binnen krijgen.

Concept

Een geavanceerd concept waarbij media, doelgroep en insight volledig met elkaar zijn geïntegreerd. Zodanig dat iedere uiting tailormade is gemaakt op de specifieke doelgroep, het insight (Omdat je...) én het karakter van het medium. En daarmee maximale relevantie en effect per plaatsing.

Media- en middelenstrategie

Radio, print, online
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken