NU IS HET TIJD OM MET JE TIJD MEE TE GAAN

NU IS HET TIJD OM MET JE TIJD MEE TE GAAN

Categorie
Geïntegreerde Communicatie
Adverteerder
KPN INTERNET
Bureau
Lowe en Draft
Jaar
2005
Paginanummer
298

Doelstelling

1. Voor Planet Internet zoveel mogelijk nieuwe ADSL-abonnees werven. 2. Huidige inbellers van Planet Internet en concurrentie over laten stappen op ADSL.

Doelgroep

Iedereen die nu op het vinkentouw zit om een ADSL-abonnement te nemen. Mensen die nu een dial-up-abonnement hebben of nog geen Internet. Ze hebben een duwtje in de rug nodig, ze zijn namelijk gewoon aan de late kant. Ze willen niet zozeer de goedkoopste, maar de beste (kwaliteit, zekerheid) voor zo weinig mogelijk geld.

Concept

Wie heeft er nu toch nog steeds geen ADSL-verbinding? Waarom hebben ze geen ADSL? Er zijn genoeg argumenten te bedenken: van gedoe, tot duur tot niet nodig! Maar dan ben je toch niet van deze tijd? Planet Internet heeft een goed aanbod dat elk argument zo van tafel schuift. Nu is het tijd om met je tijd mee te gaan. ADSL van Planet Internet nu voor €16,95.

Media- en middelenstrategie

Televisie is als hoofdmedium massamediaal ingezet en werd hierbij ondersteund door de inzet van radiocommercials, een dagbladuiting, een online-campagne (banners) en onsite-communicatie. Ook in de winkels van de dealers was de campagne sterk aanwezig door de inzet van POS-materiaal.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken