Nooit meer je tuin uit.

Nooit meer je tuin uit.

Categorie
Retail
Adverteerder
KARWEI
Bureau
gracious
Jaar
2019
Paginanummer
285

Doelstelling

Nieuwe leads werven en data verrijken van bestaande en nieuwe klanten.

Doelgroep

Doe-het-zelvers, tussen 25 en 55 jaar, die op zoek zijn naar inspiratie en affiniteit hebben met het inrichten van hun tuin.

Merkomschrijving

KARWEI combineert de stijl van een woonwinkel met het 'klusverstand' van een bouwmarkt voor het verfraaien en aankleden van je woning of tuin voor de doe-het-zelver van nu.

Concept

Elke klant krijgt een persoonlijke styliste toegewezen. De styliste helpt je met behulp van een interactieve campagnepagina en -flow op weg naar de perfecte tuin met als insteek 'nooit meer je tuin uit'.

Media- en middelenstrategie

De tv- en radiocommercial creëren traffic naar de winkels en website, waar bezoekers naar een winactie worden geleid. Nadat bezoekers aan een styliste zijn gekoppeld, begint het verrijken van data door middel van een interactieve chat met de styliste op een campagnepagina. Met deze data zijn er in de verschillende fasen van de customer journey hyper gepersonaliseerde en interactieve e-mails verstuurd, met advies op maat, om uiteindelijk een droomtuin te creëren en de klant aan te zetten tot een aankoop.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken