Nog gezondere Campina melk

Nog gezondere Campina melk

Categorie
Geïntegreerde Communicatie
Adverteerder
Campina Nederland
Bureau
FHV BBDO (concept), Vermeulen
Jaar
2007
Paginanummer
262

Nominatie 2007

Doelstelling

Nederland laten weten dat Campina melk nu nog gezonder is en dat de melk van Campina de nieuwe standaard in melk is. Melk is melk, maar Campina melk is anders.

Doelgroep

Alle Nederlanders, iedere dag opnieuw.

Concept

Melk is een product van de natuur. De consument wil absoluut niet dat er op een kunstmatige manier iets aan melk verandert. Door een evenwichtigere voeding voor de koe, waaronder buiten grazen, is de melk van Campina natuurlijk beter. Om duidelijk te maken dat deze verbetering bij de bron ontstaat, laten we Campina boeren aan het woord in de natuurlijke omgeving van de boer en de koe.

Media- en middelenstrategie

Om een zo groot mogelijke zichtbaarheid te creëren is gekozen voor een brede, consistente media-inzet, waarbij de boer de centrale rol speelt en de claim ‘Nog gezondere melk’ consistent wordt gecommuniceerd over de verschillende middelen heen: tv, radio, buitenreclame, instore, print. De eerste tv-commercial zit vooral op de aankondiging van de nieuwe melk van Campina, de vervolg-tv zit primair op de uitleg van de innovatie-bij-de-bron. Op deze manier kan Nederland er niet omheen dat er een nieuwe standaard in melk is: Campina melk.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken