Nivea for Men – Eredivisie Activatie

Nivea for Men – Eredivisie Activatie

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
Beiersdorf
Bureau
TBWABEC
Jaar
2010
Paginanummer
228

Doelstelling

Het laden van het NIVEA for Men merk. NIVEA for Men is een energiek en toegankelijk merk, dat midden in het leven staat en weet wat mannen echt beweegt en bezighoudt.

Doelgroep

Mannen, 18+, voetballiefhebbers.

Concept

NIVEA For Men weet wat mannen echt beweegt en is daarom partner geworden van de Eredivisie. Samen met de Eredivisie zijn er speciale premiums, unieke content-formats en money-can't-buy promoties ontwikkeld die inspelen op de passie van de doelgroep. Met de campagne wordt NIVEA for Men's positie als het nr. 1 verzorgingsmerk in de kleedkamer van de voetballer én de badkamer van de voetballiefhebber verder versterkt.

Media- en middelenstrategie

Er is een tv-commercial ingezet om het online Cool Kick platform aan te jagen i.c.m. online advertising. In een promotie met Kruidvat kon de speciale NIVEA for Men 'Kleedkamer Handdoek' - met handige klittenbandsluiting - worden verkregen. Naast POS-materiaal is hiervoor PR en een social media release ingezet. Tenslotte zijn alle reguliere middelen uit het Eredivisie partnership gebruikt zoals stadionboarding, perswanden, tv-billboarding, en audiocommercials in stadions.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken