#Nieuwewarmte

#Nieuwewarmte

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
ENECO
Bureau
Dawn
Jaar
2021
Paginanummer
90

Doelstelling

Positioneer Eneco als dé partner voor het realiseren van energietransitie-oplossingen om gebouwen, of gebieden aardgasvrij en duurzaam te verwarmen en/of koelen.

Doelgroep

Beslissers bij gemeenten, woningcorporaties en projectontwikkelaars.

Merkomschrijving

Eneco wil klimaatneutraal zijn in 2035. Een voortrekker binnen de Nederlandse energietransitie, waarin aardgasvrij leven de nieuwe standaard wordt. Samen met zakelijke klanten willen we deze ambitie realiseren. Of het nu om nieuwbouw gaat, waar duurzame warmte- en koude-oplossingen gerealiseerd moeten worden. Of bestaande bouw in een wijk waar woningen en gebouwen van het aardgas af gaan. Eneco kent de weg, de mogelijkheden en levert maatwerkoplossingen.

Concept

Een wijk of gebouw duurzaam maken, is een complexe reis. Elk project is uniek met eigen randvoorwaarden, stakeholders en uitdagingen. Beslissers bij gemeenten, woningcorporaties of projectontwikkelaars zoeken een deskundige en gelijkwaardige sparringpartner en willen daarnaast zélf controle houden in elke fase van het project. De centrale boodschap in onze campagne is daarom: met teamwork naar maatwerk. Hoe kun je dat beter bewijzen, dan klanten het woord te laten doen? We selecteren de meest tot de verbeelding sprekende projecten en brengen ze vanuit diverse betrokkenen en perspectieven tot leven. Onder de paraplu #nieuwewarmte maken we concreet hoe de energietransitie in de praktijk werkt. Het resultaat is een serie inspirerende ervaringsverhalen die laat zien hoe Eneco de verduurzaming in Nederland mogelijk maakt.

Media- en middelenstrategie

Vijf projectcases krijgen de hoofdrol in de campagne. Samen met BNR maken we de vijfdelige podcastserie #nieuwewarmte die wordt gepromoot via het netwerk van FD Mediagroep. In de interviews vertellen betrokkenen over het proces, de moeilijke momenten en hoe samen met Eneco goede oplossingen gevonden zijn voor de uitdagingen die zich aandienden. De podcastinterviews vinden plaats op de projectlocaties en worden tegelijkertijd gefilmd. Deze video’s plaatsen we integraal op de projectsite van Eneco en in kortere edits verspreiden we ze op LinkedIn. De succesverhalen vertalen we ook naar print- en online advertorials voor vakbladen zoals Cobouw, Binnenlands Bestuur en Property NL en naar social posts voor onze eigen kanalen.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken