Nieuwe perspectieven

Nieuwe perspectieven

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
BDO ACCOUNTANTS & ADVISEURS
Bureau
Admix
Jaar
2018
Paginanummer
126

Doelstelling

BDO biedt met verschillende businessunits uiteenlopende diensten aan tientallen bedieningsmarkten. Uitdaging: ontwikkel voor deze complexe matrix van proposities één overkoepelende campagne die een boost geeft aan zowel de merk- en inhoudsbekendheid als aan concrete leadgeneratie.

Doelgroep

Heel ondernemend Nederland, van mkb tot corporates en van familiebedrijven tot publieke organisaties.

Merkomschrijving

BDO combineert een persoonlijke aanpak met een wereldwijd netwerk en kan klanten zo nieuwe perspectieven bieden op hun business.

Concept

Wat is hét moment dat elke ondernemer, manager of bestuurder bindt? De start van de nieuwe week. BDO claimt dit moment door elke maandagochtend nieuwe perspectieven te bieden op een thema dat in die week speelt. Zoals de nieuwe begroting, de nieuwe privacyregels of het nieuwe fiscale jaar.

Media- en middelenstrategie

Superrelevant zijn door een perfecte synchronisatie van boodschap, plek en tijdstip. Iedere maandag in de ochtendspits 'nieuwe perspectieven' via radiocommercials, digitale billboards langs de snelweg, social media en bannering op (nieuws)media. Een combinatie die binnen het beschikbare budget zorgde voor maximale impact.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken