NIEUW!

NIEUW!

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
Generali
Bureau
Mr Cooper
Jaar
2009
Paginanummer
46

Doelstelling

Generali positioneren als een verzekeraar die op haar specialisme, pensioen- en inkomensverzekeringen, tegen de stroom van schaalvergroting en standaardisatie in blijft hechten aan een persoonlijke benadering.

Doelgroep

Pensioen- en inkomensverzekeringen worden in de meeste gevallen afgesloten via een tussenpersoon, het intermediair. Binnen deze groep zet Generali in op de professionele intermediairs, die zich richten op ondernemingen en ondernemers.

Concept

De huidige markt voor pensioen- en inkomensverzekeringen wordt gekenmerkt door fusies en standaardisatie van producten en dienstverlening. Generali laat zien dat het ook anders kan. En dat is nog vernieuwend ook. business-to-business

Media- en middelenstrategie

Generali benadert het intermediair voornamelijk via een langlopende campagne in de verzekeringsvakpers. Daarnaast zet de verzekeraar vaak geïntegreerde campagnes in via DM, e-mail en internet. Maar ook via events en beurzen. Om te laten zien dat Generali een verzekeraar is die nog snel kan schakelen, haakt zij geregeld via de landelijke printmedia of acties in op de actualiteit.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken