Niet te geloven, zo uit de Oven

Niet te geloven, zo uit de Oven

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
MORA
Bureau
Alfred International
Jaar
2017
Paginanummer
238

Nominatie 2017

Doelstelling

Mora wil haar succesvolle positie als marktleider in het ovensegment verder uitbouwen door het borrelmoment aan te grijpen om het gehele Mora Oven portfolio fors te laten groeien in omzet, volume en marktaandeel.

Doelgroep

Iedereen die van snacks houdt, maar ze thuis eigenlijk niet bereidt, omdat er geen frituurpan is of omdat men het teveel 'gedoe' vindt.

Merkomschrijving

Mora. Marktleider in diepvriessnacks.

Concept

Je borrel komt pas echt op gang als de schaal met borrelsnacks rondgaat. Maar wat moet je als je geen frituur hebt? Dan is er eigenlijk geen bal aan. Gelukkig dienen Cora en Flora zich aan als reddende engelen. Door te laten zien dat het bereiden van een lekker krokante borrelsnack net zo makkelijk is als het snijden van een stuk kaas. Met de Oven Bitterbal als hero, en de Oven Hapjesmix en Kaasballetjes in tag-ons om de breedte van het assortiment neer te zetten. Mmm... Niet te geloven, zo uit de oven.

Media- en middelenstrategie

Een efficiënte mix van media en middelen afgestemd op bekendheid, overweging en trial. Om Mora ovensnacks te eten, moet je er natuurlijk eerst van weten. Daarom zetten we TV in als hoofdmedium voor bekendheid. Ondersteund door Facebook en print, die ook de breedte van het ovenassortiment laten zien. Om te overtuigen dat Mora ovensnacks lekker en krokant zijn, laten we mensen proeven in supermarkten en op events. Trial stimuleren we via Scoupy en door een samenwerking met Philips: bij aankoop van een Airfryer krijg je € 20 Mora Oven Snack-tegoed.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken