New York Pizza Maffia In de Ruimte

New York Pizza Maffia In de Ruimte

Categorie
BRANDING 360°
Adverteerder
NEW YORK PIZZA
Bureau
c2b
Jaar
2021
Paginanummer
482

Doelstelling

New York Pizza positioneren als de tofste werkgever voor pizzabezorgers in Nederland. Groei realiseren in het aantal voltooide sollicitaties op newyorkpizzajobs.com.

Doelgroep

Potentiële nieuwe medewerkers: (hoofdzakelijk mannelijke) bezorgers in de leeftijd van 16 tot 22 jaar).

Merkomschrijving

New York Pizza combineert de urban vibe van ’s werelds bekendste metropool met ‘s werelds favoriete guilty pleasure: pizza. We zoeken het randje op in alles wat we doen, want we zijn een beetje crazy: crazy about New York Pizza.

Concept

Om New York Pizza te positioneren als de tofste werkgever voor pizzabezorgers hebben we gekozen voor een bondige strategie: relevant voor de doelgroep, en authentiek New York Pizza. Daarom hebben we gekozen om samen te werken met acteur ICE uit de succesvolle serie Mocro-Maffia. Samen met hem hebben we voor de kijker een trailer gemaakt van ogenschijnlijk het nieuwste Mocro-Maffia seizoen. We zetten de kijker op het puntje van zijn stoel en dan bevindt ICE zich in een New York Pizza vestiging en zie je hem als bedrijfsleider die de kijker oproept zich aan te melden als medewerker. De trailer sluit af met de call-to-action om direct te solliciteren. Waarbij we het nog interessanter maken door te vermelden dat je een ticket kan winnen naar de ruimte!

Media- en middelenstrategie

De trailer hebben we aangevuld met diverse korte video’s over werken in een vestiging die de kijker uitnodigen direct te solliciteren en een korte radio- (15s) en tv commercial (5s) die de call-to-action van de ruimtereis nationaal onder de aandacht brengt. De trailer en de korte video’s zijn met hoge frequentie als online video’s ingekocht bij Videoland, Youtube, TikTok, Snapchat, Instagram en Facebook. Aanvullend zijn alle eigen middelen ingezet (site, social, email) inclusief POS materiaal in alle vestigingen. Looptijd: november & december.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken