MyPrime

MyPrime

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
UPC
Bureau
JWT Amsterdam
Jaar
2014
Paginanummer
132

Doelstelling

Versterken van de leidende positie van UPC in het tv-domein. Met de nieuwe dienst MyPrime, waarmee men onbeperkt en gratis duizenden films en series kan kijken. Daarmee worden de Alles-in-1 Pakketten (tv, internet en telefonie) van UPC nóg aantrekkelijker voor nieuwe en bestaande klanten, en bieden we hun substantieel meer dan elke andere aanbieder.

Doelgroep

Met de gratis dienst MyPrime voegen we waarde toe aan onze Alles-in-1 Pakketten. Zodoende willen we non-customers (m/v 34-54 jaar) die nu een 3-playpakket of losse diensten elders afnemen overtuigen om over te stappen op UPC. Maar vooral huidige UPC-klanten (gezinnen met thuiswonende kinderen) willen we inspireren en behouden met deze nieuwe verrijking van het pakket.

Concept

MyPrime van UPC heeft je zo veel te bieden aan films dat je er helemaal door meegesleept wordt. Dat heeft natuurlijk gevolgen voor jezelf: je kunt nieuwe kanten van jezelf ontdekken. Dat je een echte action hero bent, een romanticus of misschien een tikje aso.

Media- en middelenstrategie

Om MyPrime te introduceren, hebben we een gefaseerde campagne ontwikkeld. Met een aftrap waarbij we de dienst groots aankondigden in outdoor. Tv met printondersteuning voor de emotie, de ontdekking van verborgen kanten van jezelf. En vanuit bewezen effectiviteit een hardere salespush op radio, print, online en uiteraard de winkelvloer en (e)dm. Samen vormde dit een geïntegreerde 360°-aanpak vanuit onze missie om onze klanten die elke dag meer van hun leven maken ook meer te geven.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken