Moederdagcampagne

Moederdagcampagne

Categorie
Retail
Adverteerder
ICI PARIS XL
Bureau
KSM Retail Branding & Design
Jaar
2006
Paginanummer
494

Doelstelling

Zet extra kracht achter het centrale thema ‘de verleiding en het voordeel’ door middel van de communicatie rond moederdag. Daarnaast bekendheid geven aan het actieaanbod rondom moederdag en daarmee de doelgroep stimuleren tot winkelbezoek.

Doelgroep

Het klinkt misschien paradoxaal, maar in deze campagne richten we ons op vrouwen en in het bijzonder op ‘moeders’ in de leeftijd van 20 tot 50 jaar. Zij weten meestal precies wat ze willen en zorgen ervoor dat manlief en de kids op moederdag met het juiste cadeautje bij het bed staan. En natuurlijk vergeten zij ook hun eigen moeder niet.

Concept

Het lijkt onmogelijk om zowel ‘verleiding’ als ‘voordeel’, de belangrijkste succesfactoren in de parfumeriemarkt, te combineren in één concept. Toch is het voor ICI PARIS XL gelukt. Een actiemoment met extra voordeel zoals moederdag, blijkt het centrale thema prima te kunnen ondersteunen. Wij maken er namelijk een verleidelijk moment van. Onder het motto ‘Wat kies jij voor mama?’ testen de kinderen zélf de lekkerste geuren. Succes verzekerd! Zwart en fuchsia zorgen voor de merkherkenning.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken