Mobiel Internet zonder onverwachte kosten

Mobiel Internet zonder onverwachte kosten

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
TELFORT
Bureau
N=5
Jaar
2014
Paginanummer
128

Doelstelling

Telfort positioneren als het value-for-money telecommerk dat je helpt om grip te houden op je telecomuitgaven.

Doelgroep

Telfort richt zich op de marktvolgende majority. Focus op gezinnen die niet vooroplopen als het gaat om telecom, maar wel graag mee willen doen in de wereld van vandaag zonder daar te veel voor te moeten betalen.

Concept

Voordeelzoekers weten maar al te goed dat goedkoop vaak duurkoop blijkt te zijn. Neem mobiel internet. Dat is heel handig en leuk, maar die MB's zijn ongrijpbaar met alle financiële risico's van dien. Daarom biedt Telfort mobiel internet zonder onverwachte kosten. Met bijvoorbeeld een handige app. Met deze boodschap onderstrepen we de merkbelofte van Telfort dat meedoen in de wereld niet duur hoeft te zijn. In de campagne doet ex-miljonair Hans dankzij mobiel internet van Telfort leuk mee. Uiteraard zetten we met deze campagne ook mobiel in als advertentiemedium. Met mobiele banners geven we smartphonegebruikers inzicht in hun mobiele verbruik; hoeveel MB verbruik je nou met WhatsApp of het lezen van nieuws via de Telegraaf-app?

Media- en middelenstrategie

De middelenstrategie volgt het model touch-tell-sell, voor een heldere structuur en rolverdeling van de diverse middelen. Touch: de hoofdboodschap emotioneren doen we op tv, onmiskenbaar de belangrijkste drijver van de campagne. Om de massa verder te bereiken en in het hart te raken, zetten we naast tv ook pre-rolls en online billboards op veel bezochte sites in. Tell: met gerichte contentmarketing via diverse blogs in het hart van de doelgroep en met informatieve banners op mobiel internet geven we de doelgroep inzicht in hun mobiele MB-verbruik. Daarnaast informeren we de doelgroep over de propositie met huis-aan-huis, folders en tekst en uitleg op de website. Sell: radio, abri's, banners en IM's worden met een concreet aanbod heel actiematig ingezet. Ook op de winkelvloer is de campagne goed zichtbaar.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken