Mitsuba, een crrrrrunchy merklancering!

Mitsuba, een crrrrrunchy merklancering!

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
MITSUBA
Bureau
Fresh Bridge
Jaar
2020
Paginanummer
270

Doelstelling

Lanceer en positioneer het merk Mitsuba. Creëer merkbekendheid en stimuleer interesse ten behoeve van maximale retail rotatie.

Doelgroep

Campagne doelgroep: zoveel mogelijk potentiële consumenten. Communicatie doelgroep: The pleasure seeker, 18-45 jaar in NL & DE

Merkomschrijving

Mitsuba: crunchy smaakbommetjes, geïnspireerd door modern Azië.

Concept

Berust op de merkgroeistrategie van Byron Sharp is het merk bij de consument in beeld gebracht. Met een minimaal budget is opvallende en creatieve communicatie, passend bij de doelgroep, geproduceerd. Een eenduidige communicatiestijl, waarin tegelijkertijd de waarneembare merk- en product elementen centraal staan, zorgde voor merkherkenning en conversies.

Media- en middelenstrategie

Door geotargeting, zowel on- als offline toe te passen, kan ook met een klein (geen gevestigd A-merk) budget bewezen brand impact worden gemaakt, waardoor de koopintentie van de consument flink stijgt. Zo zetten we vooral in op (digitale) media en rondom winkels. Een effectieve productie maakte het mogelijk om content eerst online te A/B/C/D- testen om vervolgens enkel de best presterende content door te vertalen in offline communicatie.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken