Mis niets van de Tour 2020

Mis niets van de Tour 2020

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
NPO
Bureau
NPO
Jaar
2020
Paginanummer
442

Doelstelling

De campagne claimt de kracht van NPO als steun en toeverlaat van sportminnend Nederland: ondanks alles gaat de Tour door en dankzij NPO hoef je er niets van te missen. Live via radio, tv én NPO Start volg je de Tour waar je wilt. En met de Finish Alerts in de NPO Radio 1 app weet je wanneer het echt spannend wordt.

Doelgroep

De campagne richt zich op sportliefhebbers die in 2020 al heel veel hebben moeten missen en ernaar snakken om een groot sportevenement ten volle mee te maken. Maar dan wel op een manier die past in hun dagritme, want de zomervakantie is voorbij.

Merkomschrijving

NPO neemt Nederland mee in een groots sportevenement, ook nu dat vraagt om een heel nieuwe benadering waarin alle platforms optimaal samenwerken.

Concept

De strijd om de gele trui barst los en die hoef je zeker niet te missen! Elke etappe is overal live te volgen en met de Finish Alert ben je erbij op het moment suprême.

Media- en middelenstrategie

De keuze van middelen en moment haakt aan bij hoe het publiek de Tour beleeft: promo's op radio en TV, radiocommercials per etappe. Met wederzijdse verwijzingen wordt slim gebruik gemaakt van het bereik van de verschillende platforms.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken