MINI Live

MINI Live

Categorie
Durables
Adverteerder
MINI NEDERLAND
Bureau
180 Kingsday, Mayster
Jaar
2018
Paginanummer
250

Nominatie 2018

Doelstelling

Creëer aandacht voor de introductie van de nieuwe MINI 3- en 5-deurs en sluit minimaal 500 nieuwe private lease-contracten af.

Doelgroep

Mensen die MINI kennen en misschien wel willen, maar vanwege vooroordelen over formaat (klein) en prijs (duur) MINI tot nu toe niet echt overwegen.

Merkomschrijving

MINI is een inventief, iconisch merk dat benaderbaar en uitnodigend wil zijn, erg graag verrast en inspireert.

Concept

De fase van overweging vindt voornamelijk online plaats, 16 uur sitebezoek t.o.v. 1 dealerbezoek. MINI biedt daarom naast een scherp private lease aanbod ook een extra service aan: 2 weken lang opent naast de gebruikelijke touch points 's avonds (als de web traffic het hoogste is en de dealers gesloten zijn) een real-time online studio waar een MINI Product Genius vragen beantwoordt van (anonieme) kijkers over de nieuwe MINI en het private lease aanbod.

Media- en middelenstrategie

Centraal staat de LIVE uitzending elke avond op mini.nl tussen 20.00 en 23.00 uur. Overdag wijzen banners mensen op de LIVE studio, in de avond aangevuld door een tag-on op TV en social video posts op de grote platforms. Achteraf zijn de populairste vragen nog na te kijken op YouTube.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken