Met Regelneef je energiezaken regelen vanuit je broekzak.

Met Regelneef je energiezaken regelen vanuit je broekzak.

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
ENERGIEDIRECT.NL
Bureau
SuperHeroes Amsterdam
Jaar
2017
Paginanummer
102

Doelstelling

Versterk de online service van energiedirect.nl door het lanceren van een app die meteen het imago verstevigt en het merk een gezicht geeft

Doelgroep

Bestaande en potentiële klanten

Merkomschrijving

Energiedirect.nl is de challenger in de energiemarkt met een lekker directe mentaliteit en een duidelijke belofte: een eenvoudig en scherp aanbod, die klare taal spreekt en waarmee je alles slim online regelt.

Concept

De app heet Regelneef en dat belooft wat. Hij regelt energiezaken gemakkelijk voor je. De campagne draait om de demovideo waarin Klaas -de stille spokesperson- de app test. Hij toont vooral wat de app niet kan. Want Regelneef heeft geen bullshit extra's, maar regelt wel je energiezaken. Punt. Klare taal en absurditeit maken het luchtig en opvallend.

Media- en middelenstrategie

Een gelaagde mediatactiek vertrok vanuit de eigen middelen van energiedirect.nl, met effectieve EDM's en natuurlijk de homepage. In de online campagne lag vervolgens het zwaartepunt op targeted online videos op Facebook en Instagram. Korte video's met features van de app volgden elkaar op. En door Klaas in allerlei situaties terug te laten komen werd zijn herkenbaarheid optimaal benut. Hoppa!
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken