Meet & seat

Meet & seat

Categorie
Corporate, Employer Branding & Internal Communication
Adverteerder
RIJKSWATERSTAAT
Bureau
Cheil Benelux
Jaar
2021
Paginanummer
137

Doelstelling

Rijkswaterstaat is een bekende werkgever met een enigszins afstandelijk imago. Positioneer Rijkswaterstaat (RWS) als een toegankelijke werkgever die de werknemer centraal stelt.

Doelgroep

Potentiële werknemers op het gebied van techniek, asset management, IT, cyber, inkoop en omgevingsmanagement.

Merkomschrijving

Rijkswaterstaat werkt aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Rijkswaterstaat heeft veel te bieden: met je werk geef je het Nederland van de toekomst vorm, je krijgt volop ontwikkelingsmogelijkheden en je werkt aan innovatieve projecten die ertoe doen.

Concept

Ervaar hoe het is om bij RWS te werken door aan te schuiven bij een 'collega' tijdens het event Meet & Seat. Twintig RWS’ers nodigen je uit om plaats te nemen. Voor een gesprek, een webinar of een (digitale) rondleiding. Je hoeft alleen je stoel te claimen.

Media- en middelenstrategie

Eerst interesse wekken voor de activiteiten bij een brede groep in NL via social, bannering en eigen kanalen. Gericht op traffic naar de event site waar je kennis maakt met 20 RWS-collega’s. Vervolgens activiteiten promoten gericht op specifieke doelgroep en locatie (geotargetting) via display, native en social media.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken