Meer dan mooi

Meer dan mooi

Categorie
Retail
Adverteerder
BRUGMAN KEUKENS & BADKAMERS
Bureau
Eigen Fabrikaat
Jaar
2014
Paginanummer
340

Doelstelling

Claimen van het middensegment met behoud van merkbekendheid, waarbij een herkenbare én onderscheidende merkinvulling belangrijk is. Met een geïntegreerde campagne wil Brugman Keukens & Badkamers bouwen aan de merkvoorkeur én tegelijkertijd de reasons to buy vergroten (met behoud van prijs/actie-element). We noemen het daarom: actiematig positioneren.

Doelgroep

Primair vrouwen, spontaan en open van karakter. Hechten aan sfeer en aan gevoel, niet zozeer aan feiten. Gezin, familie en buurt zijn belangrijk. Van alle leeftijden.

Concept

Alle keukens en badkamers bij Brugman zijn mooi en van uitstekende kwaliteit. Maar Brugman doet meer. Brugman inspireert, helpt je met handige tips én helpt met scherpe acties en prijzen. Daarnaast regelt Brugman ook nog de plaatsing van A tot Z. Dát is de Brugman Toegevoegde Waarde. En dat maakt Brugman 'Meer dan mooi'.

Media- en middelenstrategie

Tv wordt ingevuld d.m.v. een spokesman en een vrouwelijke voice-over die in de Brugman-showroom vertellen over al het moois van Brugman. Door de toegankelijke dialoog komt de toegevoegde waarde van Brugman optimaal tot zijn recht. Het thema en het gevoel van 'Meer dan mooi' is doorgevoerd in alle middelen: van het eigen Brugman Magazine tot instore en van print tot online. Brugmans omzetresultaten liggen sinds de start van de campagne fors boven de lichte marktgroei.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken