Medicijnen van de toekomst worden vandaag getest

Medicijnen van de toekomst worden vandaag getest

Categorie
Corporate, Employer Branding & Internal Communication
Adverteerder
HEYLEYS
Bureau
Fitzroy
Jaar
2021
Paginanummer
118

Doelstelling

Ongeveer 5% van de kankerpatiënten neemt deel aan klinisch onderzoek. Terwijl 50% tot 80% wil deelnemen. Met een nieuw online platform willen we zoveel mogelijk patiënten en hun artsen helpen om passend medicijnonderzoek te vinden voor behandeling.

Doelgroep

Patiënten met kanker, hun naasten en oncologen

Merkomschrijving

Heyleys is dé plek op het internet waar alle extra behandelkansen - door deelname aan klinisch onderzoek - rondom kanker in Nederland vermeld staan.

Concept

We creëerden de naam, merkidentiteit en campagne. Hierin laten we de werking van medicijnen op een uitnodigende manier zien en zetten de uitvinders ervan op een voetstuk. De naam Heyleys is persoonlijk, uitnodigend en afgeleid van het woord ‘healing.’ Het logo bestaat uit de handschriften van Nobelprijswinnaars die onderzoek deden naar kanker. We geven onze doelgroep perspectief met de boodschap ‘Medicijnen van de toekomst worden vandaag getest.’

Media- en middelenstrategie

Met een minimaal mediabudget trokken we via Facebook, Instagram en Google meer dan 50.000 bezoekers naar ons platform. De campagne werd ook onder de aandacht gebracht bij oncologen en was te vinden in veel wachtruimtes.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken