McDonald’s X-MASters

McDonald’s X-MASters

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
MCDONALD'S NEDERLAND
Bureau
TBWANEBOKO
Jaar
2020
Paginanummer
430

Doelstelling

McDonald's maakt Good Times toegankelijk voor iedereen. En dat is tijdens COVID extra wenselijk, maar ook een extra uitdaging. Want drukte in restaurants moest voorkomen worden. Daarom vond dit jaar het jaarlijkse Cadeau Kalender feestje (wat altijd zorgt voor volle restaurants) volledig in de McDonald's App plaats. Dit met als doel te blijven engagen met Gen-Z en Good Times te maximaliseren.

Doelgroep

Gen-Z'ers zoeken toegang tot leuke ervaringen met vrienden. Het gaat om 'time well spent' voor de beste prijs. Hoe kan ik mijn Good Times maximaliseren, in een tijd dat ik me meer verveel dan ooit?

Merkomschrijving

McDonald's maakt Good Times toegankelijk voor iedereen.

Concept

Een 23-daags gaming event in de McDonald's App, met elke dag een nieuwe game. Door te spelen won je X-Medals, waarmee je kans maakte op merchandise en toffe prijzen. Maar je kon ze ook verzamelen en vergelijken met je vrienden. Zo sloot McDonald's speciaal voor Gen-Z een pittig jaar met Good Times af, volledig digitaal maar met real-life impact.

Media- en middelenstrategie

Gen-Z vanuit interesses verleiden de app te bezoeken met inzet van (digital) radio, OLV, social, digital, influencers en OOH.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken