McDonald’s For You

McDonald’s For You

Categorie
Retail
Adverteerder
MCDONALD'S NEDERLAND
Bureau
TBWANEBOKO
Jaar
2018
Paginanummer
344

Winnaar 2018

Doelstelling

Vergroot de merkvoorkeur door de persoonlijke band van de miljoenen McDonald's gasten te activeren. Hou ze drie maanden engaged en enthousiasmeer ze voor het nieuwe zomer menu.

Doelgroep

De frequente en minder frequente McDonald's gast.

Merkomschrijving

McDonald's is Always Open for Good Times. We willen Nederland steeds aanzetten om vaker spontaan te genieten, door het serveren van vers, lekker en snel eten.

Concept

Hoe groot McDonald's ook is, iedereen heeft zijn eigen speciale relatie met het merk. Daarom maakten we de meest persoonlijke McDonald's: McDonald's For You. En iedereen kon deze kleinste McDonald's ter wereld winnen voor een dag met familie of vrienden, op een plek die jij zelf bepaalt. De persoonlijke verhalen van winnaars leidden tot drie maanden engaging content, die heel Nederland kon meebeleven.

Media- en middelenstrategie

McDonald's For You maakten we bekend via TV en Online Video met nieuwe afleveringen via social media. Met een nadruk op PR lieten we de McDonald's For You tot leven komen via earned media. Aan deze awareness campagne koppelden we in tag-ons en via retargetting uitingen met het zomermenu voor conversie bij de doelgroep.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken