MARS® MESSAGES

MARS® MESSAGES

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
Mars Nederland B.V.
Bureau
FHV BBDO
Jaar
2009
Paginanummer
240

Nominatie 2009

Doelstelling

Een merkactivatie waarin Mars® zich laat kennen als icoonmerk en waarbij we de doelgroep betrekken bij het merk. Mars® staat voor positieve energie. Dat positieve gevoel willen we de doelgroep zelf laten ervaren.

Doelgroep

Actieve mensen met een druk (sociaal) leven en een positieve levensinstelling. Ze willen het meeste uit hun leven halen en brengen met hun positieve uitstraling ook anderen in beweging.

Concept

Messages from Mars®. Mars® zet de reep in als communicatiemiddel. We introduceren de spraakmakende en volledige zwarte reep. Bij de zwarte reep leveren we stickers, zodat mensen hun eigen boodschappen op een Mars® kunnen maken. Hier is veelvuldig gebruik van gemaakt.

Media- en middelenstrategie

In de campagne staan de middelen centraal gericht op de jongerendoelgroep. We roepen de doelgroep op om zelf te gaan communiceren met Mars®. De middelen zijn ingezet om in een korte tijd een hoog bereik binnen de doelgroep te realiseren. Denk hierbij aan: print, TV, outdoor, wildplakken, website; www.mars.nl/messages, online media (met name Hyves) en POS.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken