Marcel’s Green Soap – Feel Good Cleaning

Marcel’s Green Soap – Feel Good Cleaning

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
MARCEL'S GREEN SOAP
Bureau
Marcel's Green Soap
Jaar
2021
Paginanummer
252

Doelstelling

Wat we willen is niet te betalen. Wel als we niet lullen maar poetsen. Met klein budget gaan we voor groot resultaat: een enorme doelgroep moet ons leren kennen en de producten kopen.

Doelgroep

Lichtgroene consumenten. Ze willen goed doen, maar zijn niet streng voor zichzelf. Ze vinden de meeste eco producten niet fijn: werkt niet goed, ruikt niet lekker, weinig lol aan te beleven.

Merkomschrijving

Marcel’s Green Soap is eco-vriendelijk met 100% vegan producten voor de schoonmaak van huis, was en jezelf in verpakkingen van 100% gerecycled materiaal.

Concept

Marcel’s Green Soap is én eco én werkt goed én ruikt lekker: dat is FEEL GOOD CLEANING! We kiezen een animatiestijl die vrolijk maakt en de productiekosten laag houdt. Marcel speelt de hoofdrol. Dat past bij de naam en versterkt impact en geloofwaardigheid.

Media- en middelenstrategie

Om bereik op te bouwen is tv nodig. Maar daar is geen geld voor. Wel als we 15” commercials inzetten als stoppers op tv. Als de tv tarieven stijgen, stappen we over naar YouTube. Ook outdoor gebruiken we stoppers. We vullen aan met social. Zo kan een klein merk toch de concurrentie aangaan met grote bedrijven. The soap must go on.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken