Mantelzorg kan je overvallen

Mantelzorg kan je overvallen

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
FNV/MENZIS
Bureau
Leo Burnett
Jaar
2017
Paginanummer
156

Doelstelling

Werken en mantelzorg geven is vaak een zware combinatie. Het Zorgcollectief FNV/Menzis heeft daarom 'Zorg voor Elkaar'. Een persoonlijke adviseur helpt werkende mensen met praktische oplossingen, juist ook voor vragen over werk en zorg. Doel van de campagne was om de lage bekendheid van 'Zorg voor Elkaar' onder verzekerden te vergroten.

Doelgroep

FNV/Menzis-verzekerden (± 275.000)

Merkomschrijving

Het Zorgcollectief FNV/Menzis ontwikkelt diensten en producten op het terrein van werk en gezondheid, exclusief voor FNV-leden. Onderdeel hiervan is een collectieve zorgverzekering.

Concept

Om de campagne onderscheidend te maken kozen we voor een luchtige en opvallende vorm: een 'overval'. Want mantelzorger worden is iets dat veel mensen vrij plotseling overkomt. Gelukkig heeft het Zorgcollectief FNV/Menzis de persoonlijk mantelzorgadviseur. Eén vast aanspreekpunt, die jouw situatie kent en al je vragen kan beantwoorden.

Media- en middelenstrategie

Op 'Dag van de Mantelzorg' werden twee verschillende video's ingezet op Facebook en lokale televisie. Ook werden verzekerden benaderd via een (e)DM. De campagne was een succes. De bekendheid van 'Zorg voor Elkaar' steeg met 5 procent.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken