Magnum Pride Taxi’s

Magnum Pride Taxi’s

Categorie
Smart Idea
Adverteerder
UNILEVER
Bureau
Glasnost
Jaar
2019
Paginanummer
348

Doelstelling

Mensen inspireren om trouw te zijn aan zichzelf en te laten zien dat Magnum iedereen viert. Hiermee de purpose True To Pleasure laden.

Doelgroep

Volwassen Nederlanders (en met name de mensen die zich niet vrij voelen zichzelf te zijn maar ook de mensen die anderen veroordelen voor het zijn van zichzelf )

Merkomschrijving

Magnum inspireert mensen om trouw te zijn aan zichzelf en maakt chocolade-ijs producten die zo goed zijn, dat het de moeite waard is om jezelf even te laten gaan. A day without pleasure is a day lost

Concept

Na het weigeren van een dragqueen tijdens pride month in Amsterdam besloot Magnum veilig en gratis taxi's te faciliteren omdat iedereen recht heeft op veilig vervoer. Met deze actie moedigt Magnum iedereen aan om trots te zijn op wie ze zijn, zichzelf te laten zien en onze individualiteit te vieren.

Media- en middelenstrategie

Het faciliteren van de taxi en het standpunt van Magnum is via persbericht en onze brand advocates verspreid en via social en DOOH geadverteerd. Om te zorgen dat de geaffecteerde doelgroep veilig thuis kon komen bij de TCA centrale een speciaal nummer geopend wat via onze advocates is verspreid in de community.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken