Maandag® CV Bullshit Bingo @ De Nationale Carrièrebeurs 2017

Maandag® CV Bullshit Bingo @ De Nationale Carrièrebeurs 2017

Categorie
Smart Idea
Adverteerder
MAANDAG®
Bureau
Kumpany
Jaar
2017
Paginanummer
354

Doelstelling

Detacheerder voor de publieke sector Maandag® tijdens De Nationale Carrièrebeurs positioneren als aantrekkelijke werkgever in het algemeen en als potentiële werkgever voor de Maandag® doelgroep in het bijzonder. Tevens wilde Maandag® van 1.000 potentiele professionals NAW-gegevens verzamelen.

Doelgroep

Hoogopgeleide Young Professionals met interesse of ervaring in de werkgebieden van Maandag®: zorg, onderwijs en overheid. Zogenaamd schaarse profielen.

Merkomschrijving

Maandag® staat voor ambitie en optimisme. De essentie is dat je dagelijks doet waar je echt goed in bent en daar dus veel plezier in hebt. Voor ons is het eigenlijk elke dag maandag.

Concept

Als mensen solliciteren is het 'jij tegen de rest van de kandidaten'. Iedereen stuurt een cv met een motivatiebrief. Wat blijkt? Negen van de tien keer gebruikt iedereen dezelfde clichéwoorden om zichzelf te omschrijven. Bullshit woorden eigenlijk, zonder inhoud en betekenis. Zonde. Want met een bullshitproof cv en motivatiebrief maak je al een verschil. En ziet de ander bovendien wat je écht in huis hebt. Daarom helpt Maandag® kandidaten met de CV Bullshit Bingo. Een frisse, verrassende activatie met lef. Via een interactief live bingospel maken Young Professionals op de beurs op humoristische wijze kennis met bullshit woorden, krijgen ze inzicht in betere alternatieven en kunnen ze online direct of achteraf hun LinkedIn profiel aanpassen.

Media- en middelenstrategie

Voor en tijdens de beurs werden bezoekers geprikkeld om op de Maandag® stand CV Bullshit Bingo mee te spelen. Bij binnenkomst op De Nationale Carrièrebeurs vonden bezoekers in hun goodiebag al een Bullshit Bingo kaart met de uitnodiging om live mee te spelen. Op iPads met een speciaal ontwikkelde applicatie bracht je het geleerde direct in praktijk door het wijzigen van je eigen LinkedIn profiel/achtergrond. Thuis kon je met de CV Bullshit Check-tool je cv nog eens rustig filteren op bullshit woorden en deze direct bullshitproof maken met passende suggesties. Resultaat: 1.125 deelnemers en effectieve leads voor een baan in de publieke sector. Bovendien opnieuw de award voor meest gewaardeerde beursstand gewonnen.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken