Maak je specialisme specialer, word onze burgercollega

Maak je specialisme specialer, word onze burgercollega

Categorie
Corporate, Employer Branding & Internal Communication
Adverteerder
MINISTERIE VAN DEFENSIE
Bureau
Steam
Jaar
2020
Paginanummer
154

Nominatie 2020

Doelstelling

Bekendheid geven aan ICT-, cyber- en technische burgerfuncties bij Defensie.

Doelgroep

Primair startende en ervaren mannen en vrouwen tussen de 18 en 40 jaar, variërend van een (v)mbo-opleiding tot hbo-/wo-niveau met als focus een ICT- of techniekachtergrond.

Merkomschrijving

Van de 59.000 Defensie-medewerkers zijn er 17.000 niet-militair. En die spelen geen bijrol, maar vervullen een zeer belangrijke taak: 'Met jouw ICT- en technisch (burger)vakmanschap kun je bijdragen aan vrede en veiligheid in een vooruitstrevende, toekomstgerichte organisatie die nieuwe (soms nog onbewandelde) wegen verkent'.

Concept

We laten zien dat je je specialisme bij Defensie nog specialer kunt maken met je technische of ICT- kennis en -kunde om zo samen met militairen te werken aan vrede en veiligheid. In de aanjaagcampagne laten we zien dat je van een ICT- of technische burgerfunctie zo de wereld van Defensie kunt instappen. En samen met influencers Jim Stolze en Adriaan Schiphorst onderzoeken we binnen Defensie bijzondere techniek en toepassingen daarvan.

Media- en middelenstrategie

Crossmediale strategie met voor breed bereik inzet van radio. En met inzet van online video's (focus YouTube), waarbij we ons verhaal kunnen vertellen. Daarvoor zetten we ook branded content in om nog dieper in te kunnen gaan op de bijzondere rol die je hebt als burger bij Defensie. Display-inzet op high-volume sites en social advertising voor bereiken van de primaire doelgroep op Facebook, Instagram en Spotify met als doel het genereren van clicks naar de website en sollicitaties van burgers. De campagne heeft tot nu toe 5.723 conversies opgeleverd. Burgers die in het sollicitatieproces van Defensie zijn gestapt.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken