Maak het Groots

Maak het Groots

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
PATHÉ THEATRES B.V.
Bureau
Ogilvy & Mather Amsterdam
Jaar
2016
Paginanummer
418

Nominatie 2016

Doelstelling

Pathé positioneren als de leider van de bioscoopcategorie en de enige plek waar je films écht kunt beleven.

Doelgroep

Iedereen die weleens naar de bioscoop gaat. Frequente bezoekers willen we bevestigen in hun keuze voor Pathé, incidentele bezoekers willen we inspireren om films vaker bij Pathé te beleven.

Concept

'Maak het Groots.' Met deze oproep nodigen we iedereen uit om films vaker te beleven zoals ze bedoeld zijn. Iets wat niet meer zo zelfsprekend is, in een tijd waarin we films kunnen kijken waar en wanneer we maar willen. In deze campagne komt dit tot leven, door te laten zien wat er gebeurt wanneer films niet de ruimte krijgen om groots te zijn.

Media- en middelenstrategie

Een campagne voor een bioscoop kan natuurlijk niet zonder film. De Pathé commercial is het hart van de campagne. We laten in een filmische scene letterlijk zien wat er gebeurt als film niet de ruimte krijgt om groots te zijn. De commercial is in alle theaters vertoond als laatste film voor de hoofdfilm. In outdoor, in-store en digitale uitingen wordt dezelfde gedachte overgebracht door een specifieke film tekstueel terug te brengen naar zijn kleinste essentie. Deze uitingen liepen in de Pathé steden gelijk met de campagnes van deze films, zoals Rogue One: A Star Wars Story, Fantastic Beasts en Soof2. Online is gericht ingezet op de specifieke filmdoelgroepen met Facebook en display advertising. Naast de film-uitingen laten we met propositie-uitingen, bijvoorbeeld Pathé Ladies Night, zien hoe je je filmbeleving groots kunt maken bij Pathé.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken