Loyalty

Loyalty

Categorie
Retail
Adverteerder
MCDONALD'S
Bureau
TBWANEBOKO
Jaar
2021
Paginanummer
347

Doelstelling

McDonald’s heeft een nieuw spaarprogramma in de App: MyMcDonald’s (MyM). Met elke bestelling spaar je voor producten. Verhoog bekendheid en gebruik van MyM en versterk McDonald’s value for money en brand closeness.

Doelgroep

App-gebruikers van McDonald’s en alle Nederlanders die houden van een goede deal en het leuk vinden om voor minder geld toch slim lekker te leven en niks te missen.

Merkomschrijving

McDonald’s is value, met heel veel Good Times voor je geld.

Concept

We maken sparen unboring met als mantra 'Sparen was nog nooit zo lekker.' Je hoeft niks te laten schieten, maar kan dubbel genieten. Dat maken we visueel herkenbaar door MyM muntjes die spatten uit elke hap en slok. Het spaarsysteem voelt bijna als een game, waarbij we gebruikers leren, motiveren en activeren om te sparen voor hun favoriete producten.

Media- en middelenstrategie

In de App - het hart van het platform - activeren we gebruikers om hun #spaargoals bij te houden en Rewards te verzilveren. In TVC, Radio, OOH en Online maken we dit bekend. Op Social zorgen we voor nog meer engagement door superfans te belonen met punten. Ook de crew speelt een actieve rol in het activeren van de gast.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken