Look-O-Look staat voor L.O.L.

Look-O-Look staat voor L.O.L.

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
LOOK-O-LOOK
Bureau
Selmore Creative Agency
Jaar
2021
Paginanummer
250

Doelstelling

Stijging in marktaandeel door het vergroten van de merkbekendheid en populariteit van Look-O-Look bij het grote publiek.

Doelgroep

Look-O-Look is vooral aantrekkelijk onder kids en hun ouders. Maar er zijn veel meer mensen die wel wat lol in hun leven kunnen gebruiken. De uitdaging is daarom om de fantasierijke wereld van Look-O-Look te vertalen naar een veel bredere doelgroep: snoepliefhebbers tussen de 18 en 65 jaar.

Merkomschrijving

Look-O-Look is het vrolijke snoepmerk van Perfetti van Melle. De enorme variatie aan snoepproducten in gele hangzaken zijn niet meer weg te denken uit het snoepschap. Look-O-Look brengt al meer dan 50 jaar de snoepwinkel op de supermarktvloer.

Concept

In de merkcampagne nemen we een kijkje in de wondere wereld van Look-O-Look. Look-O-Look is L.O.L. Een acroniem voor Laugh Out Loud, oftewel fun. Maar L.O.L. staat voor nog zoveel meer. Met ‘three word stories’ laten we zien dat L.O.L. eindeloos is zolang je je fantasie maar gebruikt. De kracht van deze campagne is de eenvoud. De boodschap kan niet duidelijker: L.O.L. is onlosmakelijk verbonden met Look-O-Look. Maar uiteindelijk is Look-O-Look vooral Lekker, Ontzettend Lekker. Een opvallende campagne met een eigen tone-of-voice en kleurrijke look-o-feel waar de L.O.L. vanaf spat.

Media- en middelenstrategie

Om onze brede doelgroep te bereiken, is er ingezet op een groot bereik via massamedia. Onontbeerlijk in de impulscategorie. Voor de films werden speciale miniatuursets gebouwd waar de acteurs later zijn ingezet, maar dan net uit verhouding om de wereld nog wonderlijker te maken. We ondersteunden de campagne met 'three word stories’ content op Facebook en Instagram. En stimuleerden de doelgroep om zelf L.O.L.s te maken
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken