livemsn.tv

livemsn.tv

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
Microsoft Digital Advertising Solutions (voorheen MSN)
Bureau
707 Brand Communications
Jaar
2006
Paginanummer
34

Doelstelling

Met ‘uitzendingen’ op livemsn.tv wil MSN als marktleider de kennis van digital advertising bij de doelgroep vergroten. Livemsn.tv bewijst dat digital advertising wat betreft mogelijkheden en resultaten zonder meer thuis hoort tussen de traditionele media en verstevigt de top-of-mind positie van MSN bij de inzet van digital advertising.

Doelgroep

Primair: adverteerders (marketing/brandmanagers), mediadirectors, mediastrategen, strategen en creatieven. Secundair: potentiële business partners/ontwikkelaars, mediacontent partners, pers en marktbeïnvloeders, medewerkers en potentiële medewerkers van MSN/Microsoft.

Concept

De doelgroep kent het bestaan en het belang van digital advertising, maar kan zich nog moeilijk een voorstelling maken van de mogelijkheden en de impact in de eigen situatie. Bereikcijfers, hoe imponerend ook, blijken onvoldoende om de kracht en de effectiviteit van het medium levend te maken. Met livemsn.tv wordt de doelgroep persoonlijk en op een laagdrempelige manier verleid, geïnspireerd en ‘opgevoed’.

Media- en middelenstrategie

Met een traditionele papieren, gepersonifieerde mailing (compleet met ‘bobbel’ in de vorm van een koptelefoontje) is de doelgroep uitgenodigd naar www.livemsn.tv te surfen. Daar worden, in een vertrouwd aandoend tv-format, cases besproken, experts aan het woord gelaten en do’s & don’ts belicht. De uitnodiging is per post verspreid onder 2000 mensen en viraal verspreid via een ‘invite a friend’ optie.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken