LiGA. We kunnen er tegenaan!

LiGA. We kunnen er tegenaan!

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
MONDELēZ
Bureau
Alfred International
Jaar
2018
Paginanummer
284

Winnaar 2018

Doelstelling

LiGA moet weer het nummer 1 tussendoortje van Nederland worden in een categorie die de laatste jaren stevig in ontwikkeling is. Steeds meer hippe merken knabbelen aan het marktaandeel, LiGA moet weer gaan groeien.

Doelgroep

Boodschappers: LiGA wordt door iedereen gekocht: mannen, vrouwen, met of zonder kinderen, grootouders... Iedereen die behoefte heeft aan een verantwoord tussendoortje.

Merkomschrijving

LiGA. Generaties zijn sinds 1923 opgegroeid met het iconische vierkante biscuitje.

Concept

LiGA is al decennialang het nationale tussendoortje. Het koekje van een druk volkje dat continu in touw is. We rennen naar hot, vliegen naar her, en met vallen en opstaan gaan we weer door. De campagne is een ode aan al die typisch Nederlandse bezigheden. Tegen een decor van gedenkwaardige situaties waarin we er dankzij LiGA tegenaan kunnen, wordt op het bekende, meeslepende lied 'Opzij' van Herman van Veen een lofzang op al die nationale bezigheden gebracht. Van de drukke zaterdag tot Koningsdag en van de Avondvierdaagse tot een dagje pretpark: we kunnen er tegenaan!

Media- en middelenstrategie

LiGA werkt volgens personalisation-at-scale. Via massamedia bereiken we het grote publiek. Dankzij smart production bereiken we specifieke doelgroepen met op maat gemaakte uitingen, met social advertising en social content op Facebook, YouTube en met pre-rolls. Dankzij geo-, moment en interest targetting hebben we deze nóg relevanter kunnen maken.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken