Liesje22: ‘s Werelds eerste cowfluencer laat het mooooiste van Twente zien.

Liesje22: ‘s Werelds eerste cowfluencer laat het mooooiste van Twente zien.

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
TWENTE MARKETING
Bureau
Lemon Scented Tea
Jaar
2020
Paginanummer
454

Doelstelling

Laat zien hoe veelzijdig Twente is en inspireer de Nederlander die thuis zit, om zodra het weer kan, Twente te overwegen als vakantiebestemming.

Doelgroep

De 'influencer volgende' Nederlander die door de lockdown nog actiever is op social media.

Merkomschrijving

Twente is een eigengereide regio met nuchtere doe-maar-gewoon humor. Twente Marketing maakte de afgelopen jaren gebruik van deze mentaliteit in diverse merkactivaties.

Concept

Liesje22 is 's werelds eerste cowfluencer. Een influencer 'op z'n Twents', die toen iedereen thuis zat tijdens de eerste lockdown, liet zien hoe veelzijdig haar regio was. Online inspireerde ze de doelgroep met bijna 30 Twentse invullingen, vroegtijdig voor de binnenlandse vakantie.

Media- en middelenstrategie

Als een echte influencer nam Liesje22 het merkeigen Instagram-kanaal volledig over. Hier postte ze dagelijks foto's en stories met 'local' tips vol Twentse inspiratie voor to-do's. In reisblogs op visittwente.nl kwam alles samen. Met het lage budget begon Liesje22 bescheiden, maar had al snel fans en vond haar weg naar reguliere media. Van radio tot krant tot TV. Met als kers op de vlaai: ruime aandacht bij JINEK.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken