Lekker Geregeld

Lekker Geregeld

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
REAAL
Bureau
Etcetera
Jaar
2018
Paginanummer
227

Doelstelling

Bouw voort op de eind 2017 gestarte herpositioneringscampagne, geeft invulling aan begrip 'regelaar' en benadruk dat Reaal een breed toegankelijk, vertrouwd en geliefd merk wil worden.

Doelgroep

Reaal is er voor iedere Nederlander die binnen zijn drukke bestaan eenvoud en zekerheid zoekt en zijn financiële zaken lekker geregeld wil hebben.

Merkomschrijving

Verzekeren mag geen moeite kosten. Niet bij het afsluiten, niet bij het claimen. Of je je verzekeringen nu zelf regelt of via een adviseur, voor jezelf, je gezin of je bedrijf, Reaal helpt je daarbij. Lekker Geregeld!

Concept

De campagne zet 'De Regelaars´ van Nederland centraal, zij die achter de schermen alles lekker regelen, zodat iedereen 'zijn ding kan doen´. Iedereen kan een regelaar zijn: jij, je partner, een adviseur of zoals hier de moeder van een drukke bekende Nederlander.

Media- en middelenstrategie

Via TV en OLV wordt het 'cliché-beeld' van de regelaar neergezet waarbij de 'moeder' van Freek ervoor zorgt dat hij zijn ding kan doen. In branded content video's vragen we Nederland wie de regelaar thuis is en in artikelen on-/offline en op social zie je andere regelaars in actie en geven we ze tips.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken