Lekker Geregeld Zakelijk

Lekker Geregeld Zakelijk

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
REAAL
Bureau
Etcetera
Jaar
2018
Paginanummer
136

Doelstelling

Bekendmaken dat Reaal alles altijd helemaal goed regelt, ook voor zakelijke klanten. Op deze wijze bekendheid geven aan de Arbeidsongeschiktheids- en andere zakelijke verzekeringen van Reaal.

Doelgroep

Reaal is er voor alle drukbezette ZZP'ers en MKB-ers in Nederland.

Merkomschrijving

Ook zakelijk verzekeren mag geen moeite kosten. Niet bij het afsluiten, niet bij het claimen. Of je je verzekeringen nu via een adviseur regelt voor jezelf, of je bedrijf, Reaal helpt je daarbij. Lekker Geregeld!

Concept

De campagne zet 'De Regelaars´ van Nederland centraal, zij die achter de schermen alles lekker regelen. Op merkniveau tonen we dat de ´moeder´ van Freek Vonk ook zakelijke verzekeringen heeft laten afsluiten voor Freek's bedrijf. Op productniveau regelt Reaal 2 maanden korting op een nieuwe AOV verzekering of een gratis Voorwaardencheck. Met een recordaantal nieuwe zakelijke klanten tot gevolg.

Media- en middelenstrategie

Televisie en prerolls zetten op merkniveau het thema ´Lekker Werken´ neer. Om de proposities kracht bij te zetten wordt een marketing PR onderzoek gedaan. Via getargete print, online advertising op zakelijke platforms en Linkedin wordt conversie gecreëerd.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken