Lekker bezig

Lekker bezig

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
MILNER
Bureau
Joe Public Take-Away Advertising
Jaar
2021
Paginanummer
253

Nominatie 2021

Doelstelling

Met een nieuwe campagne wil Milner haar bekende verantwoorde imago koppelen aan de huidige universele behoefte om lekker in je vel te zitten. Milner moet gezien worden als de bewuste én slimme keuze voor iedereen die wil genieten van lekker en verantwoord broodbeleg.

Doelgroep

Vrouwen die graag goed in hun vel willen zitten, maar niet te streng zijn voor zichzelf. Ze zoeken de balans tussen het maken van bewuste keuzes en vrijuit genieten.

Merkomschrijving

Milner is al bijna 30 jaar één van de grootste kaasmerken van Nederland en onderscheidt zich door haar gezonde imago en 30+ kaas assortiment.

Concept

We doen steeds meer ons best om gezonder te leven. Maar soms eisen we te veel van onszelf of slaan we een beetje door. Onder het motto 'Lekker bezig' laat Milner iedereen inzien dat je voor een gezonder leven niet altijd tot het uiterste hoeft te gaan of blind de nieuwste trends hoeft te volgen.

Media- en middelenstrategie

Brede awareness via TV, OLV, banners en radio. De herkenbaarheid wordt verder versterkt door de relativerende voice-over en soundlogo 'lekker bezig'. De campagne wordt verrijkt met online 'lekker bezig'-receptinspiratie.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken