Lang leve het regenwoud!

Lang leve het regenwoud!

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
THE FLOWER FARM
Bureau
The Flower Farm zelf
Jaar
2020
Paginanummer
279

Nominatie 2020

Doelstelling

Breng de missie om ontbossing van tropisch regenwoud door palmolieplantages te verminderen tot leven voor het grote publiek met de introductie van een palmolievrije margarine.

Doelgroep

Zorgen over de conditie van de aarde en rol van ontbossing nemen met de dag toe. 55 procent van de Nederlanders zijn bereid hun koopgedrag aan te passen als dat leidt tot een betere wereld. Dat is onze doelgroep met een accent op opinieleiders en journalisten.

Merkomschrijving

The Flower Farm is een margarine met een missie dat staat voor een positief protest om ontbossing door palmolie met zijn allen te helpen stoppen.

Concept

Make love. Not War. Op een hippie-achtige positieve wijze voeren we protest tegen het gebruik van palmolie. Eat plants, free of palm. Lang leve het regenwoud!

Media- en middelenstrategie

Een strategie waarbij PR – gezien het spanningsveld met palmolie – essentieel is. TV gericht op het grote publiek. Sociale media voor de opinievormende achterban. Trialpromoties i.s.m. retailpartners. De kern van de media wordt gevormd door de verpakking zelf die de missie positief uitdraagt waarvan er dit jaar 3 miljoen zijn verspreid en zo 330.000 m2 plantage is bespaard.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken