LANCERING FORTIS ASR

LANCERING FORTIS ASR

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
FORTIS ASR
Bureau
Selmore
Jaar
2005
Paginanummer
118

Doelstelling

Een transitiecampagne waarbij de hoofddoelstelling is dat de doelgroep weet dat de merken AMEV, Stad Rotterdam en Woudsend Verzekeringen samen één grote, nieuwe verzekeraar worden, namelijk Fortis ASR.

Doelgroep

Iedereen die een verzekering nodig heeft of een verzekering(en) van de drie ‘oude’ merken heeft, zowel bestaande als potentiële klanten.

Concept

‘…En dat biedt voordelen’. Meestal worden hooguit beleggers en accountants blij van een fusieboodschap. Fortis ASR kiest ervoor om de onverwachte voordelen van de fusie met een knipoog te laten zien en maakt de voordelen naar de eindklanten concreet door zeven feestelijke openingsaanbiedingen te voeren.

Media- en middelenstrategie

Een korte, impactvolle campagne gedurende de maanden oktober, november en december. De doelgroep is breed en daarom is er gekozen voor een brede inzet in actuele en flexibele media. Advertenties in landelijke en regionale dagbladen, televisiecommercials, radiocommercials, megaboards XL langs de Nederlandse snelwegen, internet, viral game, bannering op internet en als kick-off van de campagne sleepvliegtuigen boven de vier grote steden.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken