LAAT JEZELF ZIEN – LANDELIJKE BANENMARKT 2008

LAAT JEZELF ZIEN – LANDELIJKE BANENMARKT 2008

Categorie
Personeel
Adverteerder
CWI, UWV, Nederlandse gemeenten
Bureau
Vaz Dias Advertising
Jaar
2008
Paginanummer
490

Doelstelling

1) Vergroten van de bekendheid van (de datum van) de Landelijke Banenmarkt bij werkzoekenden en werkgevers 2) Met name de langdurig werkzoekenden motiveren om niet alleen de Landelijke Banenmarkt te bezoeken, maar ook gebruik te maken van de mogelijkheden die in het voortraject worden aangeboden (competentietesten, coaching, etc.) 3) Realiseren van bezoekersaantal van tenminste 80.000 ingeschreven werkzoekenden 4) Aansporen van werkgevers hun vacatures aan te melden vooraf aan de Landelijke Banenmarkt 5) Stimuleren van de adviseurs Werk & Inkomen en re-integratieadviseurs om rondom de Landelijke Banenmarkt eigen activiteiten te ontplooien.

Doelgroep

Extern: 1) werkzoekenden (45+, hoog opgeleide allochtonen, herbeoordeelde WAO-ers of WAZ-ers, Wajongers en jongeren 2) werkgevers. Intern: adviseurs Werk & Inkomen, re-integratieadviseurs, klantmanager gemeente, bedrijfsadviseurs, overige medewerkers CWI, UWV en gemeenten

Concept

De Landelijke Banenmarkt is een marktplaats voor werkgevers en werkzoekenden. Vraag en aanbod komen op deze dag samen. Daarom roepen we alle doelgroepen op om zichzelf op deze dag te laten zien. De Landelijke Banenmarkt brengt je op deze dag in beeld bij degene die jij zoekt. Op de meest gunstige manier, onder ideale omstandigheden. De regel ‘Laat jezelf zien’ is een directe oproep aan de doelgroepen om te participeren. Verder houden kleurrijke leden uit de doelgroepen lijsten op waarmee zij zich symbolisch in beeld brengen.

Media- en middelenstrategie

De doelgroep is bekend en de contactgegevens zijn aanwezig. In tegenstelling tot andere jaren, hebben we niet gekozen voor een puur massamediale campagne, maar voor een meer directe manier van aanspreken. Middelen: meertraps mailing naar werkzoekenden, DM naar werkgevers, postercampagne op de vestigingen en op NS stations, advertenties, displaymaterialen voor de vestigingen, promomatten, flyers, banners voor intra- en internet, digitaal kandidatensjabloon, give-away en folder voor adviseurs, aankleding Landelijke Banenmarkt.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken