Kwaad Bloed

Kwaad Bloed

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
STORYTEL NL
Bureau
EndemolShine Nederland & RTL
Jaar
2018
Paginanummer
419

Doelstelling

Naast reguliere media-inzet additioneel bereik genereren onder de jongere doelgroepen, om zo op interactieve wijze, via een goed en spannend verhaal, awareness te creëren voor de digitale abonnementsservice voor luisterboeken en e-boeken.

Doelgroep

De jongere, meer vrouwelijke doelgroep (tv en/of digital) met focus vrouw 25-45 jr

Merkomschrijving

Storytel is een digitale abonnementsservice voor het streamen van luisterboeken en e-boeken voor een vast bedrag per maand.

Concept

In Goede Tijden, Slechte Tijden schrijft en lanceert personage Janine Elschot het door haarzelf ingesproken luisterboek 'Kwaad Bloed'. De kijker kan het boek van 8 afleveringen daadwerkelijk exclusief beluisteren via Storytel. Als de gebeurtenissen uit de thriller ook nog werkelijk gaan plaatsvinden in Meerdijk lopen fictie en werkelijkheid opnieuw door elkaar. Kijkers van de serie die het boek luisteren, weten als eerste waar de GTST-personages voor moeten vrezen en krijgen zo een voorsprong in het verhaal.

Media- en middelenstrategie

Een volledig geïntegreerde 360 campagne, waarbij paid (brand promo, billboarding, magazine), owned (in app, online & social media) & earned media (PR) elkaar versterken.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken