KVK Werkt voor ondernemers

KVK Werkt voor ondernemers

Categorie
BRANDING 360°
Adverteerder
KVK
Bureau
Havas Lemz
Jaar
2018
Paginanummer
444

Doelstelling

Perceptieshift van startersloket naar dienstverlener en groter bereik van de brede dienstverlening onder ondernemers.

Doelgroep

KVK is er voor alle ondernemers in Nederland.

Merkomschrijving

Ondernemers kennen KVK vooral van het Handelsregister. Maar wat veel mensen niet weten is dat KVK zich ondertussen heeft ontwikkeld tot een organisatie die ondersteuning biedt in elke fase van een ondernemerscarrière. KVK heeft kundige adviseurs in huis en biedt waardevolle dienstverlening op relevante ondernemersthema's, zoals internationaal ondernemen, innovatie en financiering. Tijd om dit aan ondernemers in Nederland te laten zien.

Concept

Met de lancering van een nieuw logo, huisstijl en nieuwe merkcampagne, positioneert KVK zich nadrukkelijker als (pro)actieve dienstverlener die ondernemers echt vooruithelpt. De nieuwe pay-off luidt dan ook: 'KVK Werkt voor ondernemers'. In de campagne schitteren echte ondernemers in alle soorten en maten. Van glazenwasser tot Youtube-ster Nikkie Tutorials. En van artiest Jett Rebel tot boerin. In de tv-commercial en online video's wordt de durf en het doorzettingsvermogen van ondernemers gevierd en zien we dagelijkse uitdagingen die ondernemers op hun pad krijgen. Meningen van familie en vrienden. Groeien of stoppen. Nederland of internationaal. Allemaal twijfelmomenten waar je als ondernemer het gevoel kunt hebben dat je er alleen voor staat. Op al die momenten staat KVK voor je klaar met kennis en inspiratie.

Media- en middelenstrategie

Met een slimme contentproductie zorgen we voor een consistente en kostenefficiënte doorvertaling naar alle media. De massamediale campagne zorgt voor een breed landelijk bereik en laat zien dat KVK er is voor alle ondernemers. In tag-ons, social media, outdoor en getargete onlinecampagnes lichten we steeds relevante dienstverlening uit waarmee KVK ondernemers ondersteunt. Dit zorgt voor de bewijsvoering die nodig is om te laten zien dat KVK ondernemers echt vooruithelpt. Met de totale rebranding laten we op alle niveaus zien dat KVK werkt voor ondernemers, van interne organisatie tot aan de balie tot online.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken