KPN Glasvezel – Tournee van de Toekomst

KPN Glasvezel – Tournee van de Toekomst

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
KPN
Bureau
Energize
Jaar
2013
Paginanummer
142

Nominatie 2013

Doelstelling

Glasvezel wordt gefaseerd aangelegd in Nederland. Dit gebeurt zodra 30% van de bewoners van een gebied aangeeft erin geïnteresseerd te zijn. Wijs daarom bewoners van deze gebieden op een spectaculaire en inspirerende manier op de start van de inschrijvingsperiode van KPN Glasvezel.

Doelgroep

Inwoners van gebieden waar glasvezel wordt aangelegd zodra 30% zich inschrijft voor glasvezel.

Concept

KPN laat zien hoe leuk de toekomst kan zijn met glasvezel: in 2013 download je de muziek van je favoriete artiesten, maar in de toekomst staan ze misschien wel als hologram in je woonkamer! Dat is het uitgangspunt van de Tournee van de Toekomst: de eerste holografische tournee ter wereld.

Media- en middelenstrategie

Het holografische concert vindt plaats in een speciaal voor deze tournee gebouwde 14 meter lange truck, die langs de gebieden tourt. Hoogtepunt is de holografische karaoke: bezoekers kunnen een duet zingen met het hologram van Glennis Grace. De tournee werd lokaal aangekondigd met abri's, advertenties en flyers. En kreeg een stevige boost door mond-tot-mond reclame, vele social media berichten en free publicity met een totale PR waarde van €446.846,-
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken