KPN Business Course

KPN Business Course

Categorie
Corporate
Adverteerder
KPN
Bureau
Steam
Jaar
2014
Paginanummer
77

Nominatie 2014

Doelstelling

Zowel in kwaliteit als kwantiteit voldoende aanmeldingen genereren om na een intensieve selectiefase de beste 25 high potentials toe te kunnen laten tot de jaarlijkse KPN Business Course.

Doelgroep

Derde- en vierdejaars wo-studenten, met een studie Bedrijfskunde/economie, ICT of een technische studie. Studenten met een ondernemende geest, weinig hang naar tradities en vooral een gezonde dosis lef.

Concept

'Ben jij klaar voor de klanten van de toekomst?' is de centrale vraag in de werving voor de Business Course. En die werving is op een wel héél persoonlijke manier aangepakt. De social media profielen van kandidaten zijn zogenaamd uitgeplozen door een groepje mediawijze kinderen. En die kinderen sturen allemaal een persoonlijke oproep aan de kandidaten.

Media- en middelenstrategie

Maar liefst 150 gepersonaliseerde films zijn door de kinderen opgenomen en verstuurd naar de kandidaten met een e-mail. Daarnaast ook een algemene film-mailing naar een eigen bestand en een extern bestand. Verder: posters, banners, SEO, SEA en social media.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken